Eläinystävät Kissat Tapahtumat
Voita liput Lemmikkimessuille 7.–8.11.2015!
November 2, 2015
10

Arvonta on päättynyt, onnittelut Riitalle onnennumerolla 3! Voittajan arpoi random.org -palvelu.

Kuusi vuotta sitten huomasin netissä mainoksen Vantaalla järjestettävistä Lemmikkimessuista. Koska en tuolloin omistanut hevosta ja minulla oli runsaasti vapaa-aikaa, hyppäsin enempiä suunnittelematta lähijunaan ja löysin tieni Myyrmäkihallille – tällä suuntavaistolla, yksin ja ilman navigaattoria, ajatella! En ihan tiennyt, mitä tapahtumalta odottaisin, mutta päivästä tuli yksi sen syksyn kohokohdista.

Kanit hyppelivät esteratoja, toinen toistaan kauniimmat kissat odottelivat vuoroaan päästä näyttelyrinkiin ja koiria oli esillä jos jonkinlaista pienistä terriereistä dalmatialaisiin. Eläinrakkaat ihmiset ikään ja kokoon katsomatta pörräsivät haltioissaan suloisten lemmikkien ympärillä. Illalla palasin kotiin autuaasti hymyillen toisessa kädessäni messuilta ostamani (kanien) agilityesteet kissoille, toisessa paksu pino kissa- ja hevoslehtiä.

Sen päivän jälkeen Lemmikkimessut ovat olleet minulle jokavuotinen must-tapahtuma. Lemmikkimessut on sittemmin siirretty Helsingin Messukeskukseen ja ne järjestetään samana viikonloppuna kuin Elma-maaseutumessut osana Meidän viikonloppu -teemaa. Kissojen ja koirien lisäksi messukävijöillä on siis mahdollisuus ihastella myös erikoisempia kotieläimiä, kuten alpakoita ja aaseja.

Tänä vuonna osallistun Lemmikkimessuille ensimmäistä kertaa ihan bloggaajan roolissa omalla bloggaajapassilla. Vastineeksi kirjoitan läkähdyksiin asti kaikesta näkemästäni ja kuulemastani.

Jos haluat kokea tapahtuman omin silmin paikan päällä, osallistu nyt kahden messulipun paketin pika-arvontaan! Kerro kommenttiboksissa tai Tassuttelua.netin Facebook-sivulla, mikä aihealue kiinnostaa sinua eniten Lemmikkimessuilla ja olet mukana arvonnassa. Muista jättää myös sähköpostiosoitteesi kommentin yhteystietoihin. Arvon voittajan keskiviikkona 4.11. klo 12.00.

 

Onnea arvontaan ja nähdään messuilla! 🙂

About author

Piia

Piia on 35-vuotias hullu kissamummo, joka on sekaisin myös hevosista.

Lue myös nämä

/ You may check this items as well

poika-main

Eläinlääkärireissulla ja pitkästä aikaa ulkona

Arvonta on päättynyt, onnittelut Riitalle onnenn...

Read more
Eläinystäväni

Kissaihmisen tärppejä Eläinystäväni-messuille

Arvonta on päättynyt, onnittelut Riitalle onnenn...

Read more
mita-mietit-ronja-salmi-maailmanloppu

Eläinharrastajan ympäristöahdistus

Arvonta on päättynyt, onnittelut Riitalle onnenn...

Read more

There are 10 comments

 • Sini says:

  Eniten messuilla mua kiinnostaa kanien estekisat, niitä pitää kyllä päästä kattomaan. 🙂

 • Heidi says:

  Mua kiinnostaa kissat ja kissan ruoat ja tarvikkeet. Myös ruokaa ihan ihmisille tahon ostaa. Lisäksi lapseni odottavat eläinten kohtaamisia.

 • Riitta says:

  Lemmikkimessuilla kiinnostaa kaikki eläimet, eniten kissat, koska niitä on myös kotona. Sekä myös kanien estekisat. Niitä on tullut aikaisemminkin seurattua. Kiva olisi itsekin osallistua, mutta omat kanit jo sen verran iäkkäitä, että eivät hälinässä jaksa olla.

 • Mira says:

  Eniten kiinnostaa eri eläinlajien kasvattajien/kouluttajien kanssa keskusteleminen lähes kaikesta. Mutta kuitenki marsut vie voiton messuilla! 🙂

 • Pirjo says:

  Vaikea valita vain yhtä, koska niin moni asia tuolla kiinnostaa, mutta erilaisia koirarotuja ainakin on kiva nähdä.

 • Sami says:

  Suurena eläinrakkaana olisi mukava päästä jutustelemaan ennen kaikkea erilaisten kissarotujen kanssa, kenties rapsuttaakin.Itse missä asun, ei ulkosalla paljon tuttavuutta näiden hellyttävien olentojen kanssa pääse tekemisiin.Nyt olisi mhdollisuus saada tämäkin kiintiö täytettyä koko päivän ajan.

 • sari pia says:

  MINULLA KAksi ihanaa kissaa kotona. Toinen on siiamimaatiainen ja toinen ihan pikimusta 14 vuotias kisu.. Tahtoisin niin päästä tapahtumaan ja nähdä kaikkia niitä ihania eläimiä siellä. Kurnauskis

 • Sari Kaladjou says:

  Eläinrakkaana haluaisin päästä katsomaan kaikkia niitä ihania lemmikkejä, kissoja ja koiria. Ja saisi tietoa kissoihin liittyvistä aiheista kun itselläni kaksi ihanaa mirriä

 • Heidi says:

  Heips
  Eläinrakkaana ihmisenä ja kahden collien ja kolmen ragdollin omistajana messuilla en ole koskaan käynyt .
  Lähtisin messuille 8-vuotiaan tyttöni kanssa ?
  Terv. Heidi , 35v.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.