Hevoset
Uusi satula tuli taloon: Christ Premium Plus!
April 10, 2015
0
, , ,

Joulu tuli tänä vuonna tosi aikaisin! Bongasin viime kuussa elämäni tilaisuuden ja ostin Horzen verkkokaupasta Christ Premium Plus -lampaankarvasatulan 30% alennuksella, vieläpä ilman postikuluja. Alun perin minun piti hankkia Barefootin satula, joka ainakin yksittäisen kokeilukerran perusteella oli mielettömän kiva ja tukeva. Valitettavasti niitä ei voinut tilata yhdestäkään luotettavan oloisesta verkkokaupasta ilman parin kuukauden jonotusaikaa. Koska Horzen tarjous oli niin ohittamaton, päätin antaa sille mahdollisuuden.

Satula oli ihanan pehmoinen ja kevyt. Äkkiseltään sovitettuna Pepe vaikutti ainakin tyytyväiseltä, mutta itse en vielä päässyt selkään liian pitkän satulavyön vuoksi. Kerron ensi viikolla, miltä lampaankarvaläpyskä tuntuu ja avaudun muutenkin vähän tarkemmin siitä, mistä koko satulassa on ylipäänsä kysymys. Valmennustunneilla olemme edenneet siihen pisteeseen, ,että ravaamme jo, joten Christ pääsee saman tien kunnon testiin.

Christin ei ole tarkoitus korvata rungollista satulaa, mutta se on mainio vaihtoehto nykyisen satulan rinnalle, kunnes löydämme jostain sen täydellisesti istuvan ja sopivan (olen tosin kuullut huhuja, ettei sellaista tapahdu koskaan).

pepe-christ-premium-plus

Pepe alkaa näyttää jo ihan hevoselta, kun pörröinen talvikarva on väistymässä kokoruskean kesäpuvun tieltä.

 

About author

Piia

Piia on 35-vuotias hullu kissamummo, joka on sekaisin myös hevosista.

Lue myös nämä

/ You may check this items as well

reetu1

Ostin hevosen!

Joulu tuli tänä vuonna tosi aikaisin! Bongasin v...

Read more

Kiitos kaikesta, Pepe!

Joulu tuli tänä vuonna tosi aikaisin! Bongasin v...

Read more
4

Uusia tuulia: blogi palaa juurilleen ja hevosjutut loppuvat

Joulu tuli tänä vuonna tosi aikaisin! Bongasin v...

Read more

There are 0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.