Hevoset Kissat Yleistä
Tulkoon syksy! \o/
September 4, 2013
0

maisema2

Kesä vilahti ohi hetkessä ja nyt ollaan virallisesti syksyn puolella. Eläinharrastajan näkökulmasta se on mahtava juttu! Kesähelteistä nuupahtaneet kissamme alkavat hiljalleen palautua kiinteään olomuotoonsa eivätkä enää muistuta lattialla lilluvia karvalammikoita. Ratsastustunneilla voi hikoilla silkan harjoittelun vuoksi eikä siksi, että on nääntynyt jo satulaan noustuaan. Paarmat surisevat talviunille ja hevoset pystyvät keskittymään hommiinsa paremmin. Kesän jäljiltä niin ihmisillä kuin eläimillä on virtaa oppia uutta ja kelit ovat mitä parhaat lenkkeilyyn, metsässä samoiluun ja ulkoilmasta nautiskeluun.

maisema1

Me ihmiset valitamme usein tylsistä rutiineista, jotka käynnistyvät syksyn ja arjen myötä. Nelijalkaiset ystävämme puolestaan rakastavat rutiineja ja päiviä, jotka toistuvat samanlaisina. Kissa- ja koirahoitolat hiljenevät, kun vilkas mökkikesä vaihtuu rauhallisiin koti-iltoihin ja viikonloppuihin. Hevoset pääsevät sulattamaan pulleita kesämahojaan säännöllisen treenin pariin (joskin taitaisivat itse mieluummin valita sen ikuisen laidunkesän). Koirat oppivat odottamaan ruoka-aikojaan ja lenkitystä lähes minuuttien tarkkuudella. Elämä on ihanan tuttua ja turvallista.

Tämän kirjoituksen kuvat on napattu viime viikolla kotikulmiltani. Vaikka syksyn tuntee jo nenänpäässä aamuisin ja ilta pimenee jo ennen yhdeksää, maisemat ovat vielä melkoisen kesäiset täällä Helsingin ja Espoon rajamailla.

Ida, Mörkö ja minä toivotamme auliisti syksyn tervetulleeksi, rutiineineen päivineen!

maisema3

About author

admin

Lue myös nämä

/ You may check this items as well

letti

Pepen satulasaaga

Kesä vilahti ohi hetkessä ja nyt ollaan virallis...

Read more
WP_20170607_18_08_15_Pro

Miksi minulla on oma hevonen?

Kesä vilahti ohi hetkessä ja nyt ollaan virallis...

Read more
ottaisinko-rescue-kissan

Hankkisinko rescue-kissan?

Kesä vilahti ohi hetkessä ja nyt ollaan virallis...

Read more

There are 0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.