Eläinystävät Kissat
Sijoituskissa tuli ja vei sydämen
September 3, 2012
1

Tätä kissaa ei huolet paina edes silloin, kun koti vaihtuu.

Tulipa pitkä radiohiljaisuus, mutta nyt on uutta kerrottavaa! Meille tuli sijoituskissa. Kyseessä on kolmevuotias leikattu tyttö, joka nautiskeli kotikissan elämästä, pyöräytti yhdet pennut ja kulki vapaasti ulkona, kunnes avioero pisti kuviot uusiksi. Nyt tämä suloinen, minikokoinen kissatyttö etsii uutta kotia Pääkaupunkiseudun eläinsuojeluyhdistyksen kautta.

Olen ollut elämäni aikana tekemisissä varmaan kymmenien kissojen kanssa enkä ole ikinä törmännyt yhtä helppoon tapaukseen. Kun kissa tuotiin meille, se marssi välittömästi ulos kantokopastaan, söi jättiläismäisen kana-aterian apinan raivolla ja rupesi tarkistamaan tiluksia. Kun se oli kiertänyt pari kierrosta huoneessa, se kävi kaikkien paikalla olevien sylit läpi ja nuoli jokaisen käsivartta antaumuksella.

Tuliaisina kissa toi lihavan punkin niskanahassaan, mutta sen saimme otettua punkkilassolla pois. Toimenpiteen myötä kissasta lähti muutama karva, mutta se ei pistänyt sitäkään pahakseen. Matokuuri annettiin perjantaina ja keskiviikkona eläinlääkäri saa rokottaa, siruttaa ja tehdä perustarkastuksen. Muiden kissojen kanssa tyttö vaikuttaa tulevan hyvin toimeen, on siis sosiaalistunut myös kissoihin ihmisten lisäksi.

Tulokkaan kanssa on ollut oikeastaan vain yksi ongelma: miten ikinä maltamme luopua niin kivasta otuksesta?

Ensimmäisten kuvien laatu ei päätä huimaa, mutta ei ole ihan helppoa  kuvata kännykameralla minikokoista kissaa, joka liikkuu kuin elohopea…

About author

admin

Lue myös nämä

/ You may check this items as well

poika-main

Eläinlääkärireissulla ja pitkästä aikaa ulkona

Tulipa pitkä radiohiljaisuus, mutta nyt on uutta ...

Read more
Eläinystäväni

Kissaihmisen tärppejä Eläinystäväni-messuille

Tulipa pitkä radiohiljaisuus, mutta nyt on uutta ...

Read more
mita-mietit-ronja-salmi-maailmanloppu

Eläinharrastajan ympäristöahdistus

Tulipa pitkä radiohiljaisuus, mutta nyt on uutta ...

Read more

There is 1 comment

  • […] irti niin ihmisistä kuin eläimistä. Aluksi hoidin homman punkkipihdeillä, mutta etenkin uuden (sijoitus)kissamme kanssa työkalu osoittautui aivan liian hankalaksi. Pikainen googletus osoitti, että pihtejä […]

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published.