Siedätyshoito
Siedätyshoito, osa 2
October 20, 2013
0

Lupasin kertoa, kuinka siedätyshoitoprojektini etenee, heti kun jotain uutisoitavaa on.  Soitin toissa viikolla huolesta sykkyrällä Allergiasairaalaan varmistaakseni, onko Diacorista tehty lähete tullut perille, kun mitään ei ole kuulunut. Neuvonnan mies tarkisti tietoni ja kertoi iloisia uutisia: minut on hyväksytty hoitoon ja paperit lähetetään postiin tuota pikaa.

Melkoinen nivaska sieltä viime viikolla sitten kolahtikin! Sain kirjeen, jossa oli pari täytettävää lomaketta, kutsu allergiatesteihin ja spirometriaan sekä varoajat eli kuinka monta päivää on oltava erossa astma- ja allergialääkkeistä ennen testejä. Allergiatestit ja spirometria suoritetaan samana päivänä parin viikon päästä. Sen jälkeen odottelen viikon verran, minkä jälkeen  minulla on lääkäriaika.

En tiedä vielä, pitäisikö valita perinteinen piikittäminen siedätyshoidon muodoksi vai kokeilla joka päivä kielen alle liuotettavia tabletteja. Ilmeisesti minua voisi siedättää yhtä aikaa sekä koirille että timoteille, jos siedättäisin itseäni heinälle tablettimuodossa ja koirille pistoksina. Se vaihtoehto kieltämättä houkuttelisi.

Lääkärikäynnit maksavat noin parikymmentä euroa, joten hoidon hinta ei ainakaan toistaiseksi päätä huimaa. Lääkkeet toki maksavat, mutta niissä Kela voi auttaa merkittävästi.

Siitäs sait, timotei! Nyt näytän sille närhen munat.

About author

Piia

Piia on 35-vuotias hullu kissamummo, joka on sekaisin myös hevosista.

Lue myös nämä

/ You may check this items as well

Siedätyshoito alkoi (ja muita kuulumisia)

Lupasin kertoa, kuinka siedätyshoitoprojektini et...

Read more

Siedätyshoito, osa 4

Lupasin kertoa, kuinka siedätyshoitoprojektini et...

Read more

Siedätyshoito, osa 3

Lupasin kertoa, kuinka siedätyshoitoprojektini et...

Read more

There are 0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.