Kissat
Poika
July 8, 2015
0

Heipä hei! Minä olen Oskar Lumipallo, tuttavallisemmin ihan Poika vaan. Olen puolisen vuotta vanha poikalapsi, jonka äiti on persialainen ja isä ihan vaan Vantaalta. Isäni oli kuulemma vähän hulivili, jota ei ole sen koommin nähty, kun sain alkuni.

Sanovat, että olen perinyt kauneuteni äidiltäni ja rohkeuteni isältä. Niin, mitäpä sitä suotta kainostelemaan, minulla on tosi hyvät geenit ja tiedän sen itsekin.

poika2

Asustelin kuluneen talven ja kevään tosi kivassa perheessä, mutta oma naisihmiseni alkoi aivastella ja kutista läheisyydessäni. Niinpä yhtenä kauniina päivänä pääsin parrasvaloihin nettiin ihan kuvan kanssa. Ei mennyt kauaa, kun kaksi pienehköä aikuisihmistä tulivat hakemaan minut kummallisen laatikon kanssa, jota kantokopaksi sanoivat. Tuumasin, että okei, jos tilanne on tämä niin mennään laatikkoon ja katsotaan, minne elämä kuljettaa. Minä en pelkää! Sanoin kivalle perheelleni moimoi ja suuntasin uusia seikkailuja kohti.

Kieltämättä illalla vähän jänskätti, kun uudessa kodissani olikin toinen kissaolento odottamassa. Se oli tosi musta ja tosi vakava, mutta ei se pahaa halunnut. Mörreksi sitä kutsuvat. Muuten Mörkö on ihan ok, mutta vähän tosikko. Sitä on tosi vaikea saada leikkeihin mukaan. Se vain juoksee karkuun ja valittaa, että olen liian suuri lapsi. Mörren kanssa pitää siis olla aika rauhallisesti.

poika5

Osaan toki olla myös kauhea peto. Rauh!

Ihmiset on olleet tosi jees. Naisihminen tuntuu olevan minulle enemmän sellainen action man ja mies taas on aivan lyömätön hengailu- ja halikaveri! Tämä jako sopii minulle paremmin kuin hyvin, koska päivän mittaan tarvitsen sekä tekemistä että rakkautta vähän vaihdellen.

Eilen harjoittelimme henkseleiden, eli valjaiden, pukemista ja pitämistä. Aluksi luulin, ettei niiden kanssa voi ollenkaan kävellä, mutta kun naisihminen alkoi tarjoilla kinkkua ja raksuja eri puolilta kämppää, huomasin, että niillä voi jopa juosta. Olen kuullut huhuja, että henkselit on pääsylippu ulkomaailmaan, joten eiköhän niihin ole vaan totuttava.

poika4

Minulta ei voi kuulemma kieltää mitään. Mistä lie johtuu, en tiedä!

Eilen tutustuin myös vesihanaan. Se olikin kuulkaas aivan ihmeellinen asia! Naisihminen laittoi veden valumaan, minä sitä vähän tutkiskelin ja yhtäkkiä päänuppini oli läpimärkä. Ei se haitannut, en ole sokerista. Voisin tehdä toistekin. Yöllä herätin naisihmisen, kun innostuin vähän nuolemaan seinää. Sitä en välttämättä tee toiste, ei ollut kovin hyvänmakuinen seinä. Mieluummin nuolen ihmisten poskia, käsiä ja kaljuja päitä.

Päiväni täällä uudessa kodissa noudattavat aika lailla samaa kaavaa aina. Herään, syön, leikin, tartten rakkautta, nukun, herään, syön, leikin, tartten rakkautta jne. Päivän kohokohta on, kun tulee vieraita. Jotain uutta kivaa, kattokaas, tasaiseen arkeen. Kun ovikello soi tai joku tulee ovelle, juoksen aina innoissani vastaan. Toisinaan kohdataan Mörren kanssa matkalla, kun se juoksee yhtä vauhdikkaasti vastakkaiseen suuntaan. Se ei kuulemma oikein välitä vieraista. En tajua.

Tällaista tänään, moikataan kun tavataan!

poika1

Koska olen kasvava lapsi, tarvitsen paljon unta.

Mörren loppukommentit

morko1

“Niin, siis tuo uusi kissa, että mitäkö Pojasta ajattelen? No, tuota, ruokien ja yhteisen majapaikan jakaminen on pääpiirteittäin onnistunut ihan hyvin. Onhan tuo Poika kyllä ihan mahdottoman iso, painaa jo nyt enemmän kuin minä ja syö kuin hevonen. Jos ihan suoraan sanon, minusta Piia olisi saanut rajata sen hevosrakkautensa tallille ja tuoda kotiin ihan kissankokoisen kissan. Mutta eipä tässä muuten mitään erityistä, kattellaan”.

About author

Piia

Piia on 35-vuotias hullu kissamummo, joka on sekaisin myös hevosista.

Lue myös nämä

/ You may check this items as well

Eläinlääkärikeikan jälkeen ruoka maistui. Ehkä siinä on ratkaisu ongelmaamme?

Laiha Poika lähti eläinlääkäriin

Heipä hei! Minä olen Oskar Lumipallo, tuttavalli...

Read more
ottaisinko-rescue-kissan

Hankkisinko rescue-kissan?

Heipä hei! Minä olen Oskar Lumipallo, tuttavalli...

Read more
mörkö-laihdutuskuurilla

Rakas, sinusta on tullut pullukka!

Heipä hei! Minä olen Oskar Lumipallo, tuttavalli...

Read more

There are 0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.