Kissat
Poika <3 Mörkö
January 7, 2017
0

Vietin juuri 35-vuotissynttäreitäni ja tuli mieleen, että kaikilla meillä elollisilla olennoilla taitaa olla henkinen ikä, joka ei välttämättä aina synkkaa fyysisen iän kanssa. Itse koen usein olevani häthätää parikymppinen ikuinen ponityttö. Pepe on 20-vuotias nuori varsa ja Mörkö taas keski-ikäisenä syntynyt pohdiskelija.

Poika sen sijaan on ihan lapsi, jolle koko maailma on pelkkä hauska leikkikenttä. Kun Poika riehuu, se riehuu sata lasissa ja kun se nukkuu, se uinuu sikeästi selällään eikä sitä herätä mikään. Pojan lapsellisuuden ymmärtää myös Mörkö. Kun Pojalla on riehumisvaihe menossa, Mörkö väistyy sivummalle varjoihin odottamaan, että tilanne menee ohi. Kun Poika haastaa Mörköä turhan rajuihin leikkeihin, Mörkö yleensä vain murisee varoituksena ja poistuu paikalta. Usein se tulee myös meidän ihmisten luokse ilmoittamaan, että nyt tuon kuusikiloisen hullun leikit ovat menneet liian rajuiksi.

Sitten on niitä tilanteita, kun Poika tarvitsee lohtua. Yleensä se tarvitsee tukea ja ymmärrystä herättyään sikeiltä unilta. Ihmissylikin on silloin ihan ok, mutta ensisijaisesti Poika vaeltaa Mörren luokse lohduttautumaan. Ja Mörköhän on aina valmis auttamaan. Taitavat nuo kaksi kuitenkin tykätä toisistaan, vaikka henkiset iät eivät ihan kohtaakaan.

“No, minähän toivoin pientä sievää tyttöpentua, mutta Tori.fi:ssä oli kuulemma vain tämmöisiä tarjolla”. T: Mörkö

About author

Piia

Piia on 35-vuotias hullu kissamummo, joka on sekaisin myös hevosista.

Lue myös nämä

/ You may check this items as well

poika-main

Eläinlääkärireissulla ja pitkästä aikaa ulkona

Vietin juuri 35-vuotissynttäreitäni ja tuli miel...

Read more
Eläinystäväni

Kissaihmisen tärppejä Eläinystäväni-messuille

Vietin juuri 35-vuotissynttäreitäni ja tuli miel...

Read more

Ääniraidallinen video vintiltä

Vietin juuri 35-vuotissynttäreitäni ja tuli miel...

Read more

There are 0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.