Yleistä
Pieniä uudistuksia blogissa
April 16, 2015
2

Tarkkasilmäiset ovat jo ehkä huomanneet, että blogiani koristaa uusi logo ja taustakuva. Inspiraation kirvoitti  edellinen postaukseni shampoista. Sitä kirjoittaessani hoksasin, että lähes kolmevuotias Tassuttelua.net on muuttunut ajan saatossa, samalla kun oma elämäni on kulkenut eteenpäin. Vanha slogan Lemmikkelämää ja eläinystävällistä kuluttamista ei tuntunut enää osuvalta, kun suurimmaksi osaksi puin kuitenkin joko poni- tai kissa-asioita. Blogin aihepiiriä muutti kovasti myös Pepe-poni. Viime aikoina Tassuttelua.net on tainnut olla enemmän hevosblogi kuin mikään muu, mutta lupaan skarpata myös kissa-aiheisten kirjoitusten kanssa.

Liputan edelleen eläinkokeettoman kosmetiikan, eettisen eläintenpidon ja kasvissyönnin puolesta. Niistä riittää kerrottavaa jatkossakin, mutta luontevimmin asiaa pulppuaa näppikselle siitä, mitä opin omien karvakorvieni kanssa päivittäisessä arjessa. Se, miten paljon kerrottavaa minulla ylipäänsä on, on yllättänyt minut itsenikin. Blogia perustaessani ajattelin, että enköhän minä ole muutamassa kuukaudessa vuodattanut kaiken eläimiin ja eläinkokeettomaan kosmetiikkaan liittyvän sydämeltäni. No, olin väärässä, tämähän on ehtymätön innostuksen lähde vuodesta toiseen.

Blogin aihepiiriä pohtiessani mieleeni pulpahti myös yksi tärkeä kysymys teille lukijoille: onko teistä ylipäänsä järkevää yhdistää hevoset ja kissat yhteisen blogin alle vai olisiko parempi, jos ne olisi erotettu omiin blogeihinsa? Koska luovin oikeassa elämässäkin sujuvasti sekä hulluna kissamummona että ponityttönä, minulle on ollut luontevaa yhdistää ne myös netissä. Mahtaakohan tämä olla kuitenkaan millään tavalla luontevaa teille lukijoille?

[poll id=”2″]

Tässä vielä vanhojen aikojen kunniaksi paluulinkki ihan ensimmäiseen Tassuttelua.netin postaukseen: tästä se kaikki alkoi.

About author

Piia

Piia on 35-vuotias hullu kissamummo, joka on sekaisin myös hevosista.

Lue myös nämä

/ You may check this items as well

mita-mietit-ronja-salmi-maailmanloppu

Eläinharrastajan ympäristöahdistus

Tarkkasilmäiset ovat jo ehkä huomanneet, että b...

Read more
4

Uusia tuulia: blogi palaa juurilleen ja hevosjutut loppuvat

Tarkkasilmäiset ovat jo ehkä huomanneet, että b...

Read more
puskutraktori

Hukkasin henkisen Niclas Aromaani

Tarkkasilmäiset ovat jo ehkä huomanneet, että b...

Read more

There are 2 comments

 • Sandra says:

  Onnittelut lähestyvistä blogisynttäreistä! 🙂 Kiva juttu, että asiaa yhä riittää, vaikka tietysti elämässä vastaan tulevien muutosten takia sisältö vähän muuttuu. Idaa tuli kyllä ikävä, kun luin tuon ekan postauksen. Minulta on turha kysyä, voiko kissat ja hepat yhdistää samaan blogiin!:) Ehdottomasti! <3 Myös kaikki muu eläin- ja eläintensuojeluasia kiinnostaa, joten mikäs sen parempaa kuin blogi, jossa nämä kaikki teemat yhdistyvät. 🙂 Hieno myös tuo Pepen uusi satula. Olisipa jännä joskus kokeilla moista. Ratsastusta onkin onneksi pian tiedossa, sillä toukokuussa odottaa taas heppaleiri. 🙂 Jei!

  • Piia says:

   Näyttää siltä, etteivät ponit ja kissat samassa blogissa ole ongelma muillekaan, joten näin mennään jatkossakin! 🙂

   Karvasatula on kyllä kokeilemisen arvoinen, toivottavasti sellaisia sattuisi olemaan siellä heppaleiripaikassakin kokeiltavaksi. Taidan vaan väistämättä tarvita sen runkoraudan jalustimille, koska muuten ei ole toivoakaan yltää yksin ollessa Pepen selkään.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.