Hevoset
Pepe
September 12, 2014
2

Ja niin minusta tuli hevosenomistaja! Paperit on allekirjoitettu ja käytännön asioista sovittu.

Uusi perheenjäsenemme on nimeltään Pepe, hyvin kiltti, mutta rajoja ja paljon liikuntaa tarvitseva connemararuuna. Tasoltaan Pepe on HeA, ja tavoitteni onkin kivuta Pepen kanssa viimein sieltä HeC-tason reunamilta ylemmäs. En minä ruusukkeita kaipaa, mutta parempi ratsastustaito on sekä turvallisuuskysymys että vaikuttaa suoraan hevosen hyvinvointiin.

Ikää Pepellä on 17 vuotta, mutta älkää huoliko – tässä kaverissa riittää virtaa ja terveyttä yhtä lailla (ehkä enemmänkin) kuin puolet nuoremmissa. Minulla tulee olemaan täysi työ pysytellä Pepen tahdissa! Ostotarkastus tehtiin Vermossa tiistaina ja kun polle palasi sieltä takaisin terveen papereilla, päätös oli helppo tehdä.

Myöhemmin kerron lisää käytännön asioista, ostoprosessista ja toki Pepestäkin. Nyt menen keittiöön huitaisemaan naamariini parit vodkahömpsyt ja tuijottamaan lasittunein silmin kauppakirjaa. Syteen tai saveen, se om oma nyt.

pepe1
pepe2

pepe3

 

About author

Piia

Piia on 35-vuotias hullu kissamummo, joka on sekaisin myös hevosista.

Lue myös nämä

/ You may check this items as well

reetu1

Ostin hevosen!

Ja niin minusta tuli hevosenomistaja! Paperit on a...

Read more

Kiitos kaikesta, Pepe!

Ja niin minusta tuli hevosenomistaja! Paperit on a...

Read more
4

Uusia tuulia: blogi palaa juurilleen ja hevosjutut loppuvat

Ja niin minusta tuli hevosenomistaja! Paperit on a...

Read more

There are 2 comments

 • Sandra says:

  Ihanaa ja ihanan uskomatonta! 🙂 Onnitteluja tuoreelle hepanomistajalle! Olen niin iloinen, että unelmasi toteutui! Pepe näyttää siltä, että sillä on juuri sopivasti pilkettä silmässä, ja se on varmasti paras mahdollinen ratsastuksenopettaja. Onpa kiva sitten kuulla lisää Pepestä ja yhteisen elonne alusta. Onnea!!! 🙂

  • Piia says:

   Kiitos, olo on kyllä huikea! Tänään kävin ensimmäisen kerran omin päin ratsastamassa ja tuntui kyllä epätodelliselta edes ajatella, että tämä hieno hevonen on nyt minun. Isotkin unelmat voivat siis tosiaan toteutua, kunhan ne vaan kääntää konkreettisiksi toimiksi ja tavoitteiksi. 🙂 Pepe ei tosiaan ole ihan automaattiheppa vaan sillä on kyllä pilkettä silmässä ja oma tahto. Perusluonteeltaan se on kuitenkin niin kiltti, että minusta on vaan kiva, että siinä on vähän pippuriakin.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.