Kissat
Mörkö sai kaverin! Oskar-poika esittäytyy
June 23, 2015
2

oskar-makaaMörre sai eilen kaverin ihan yks kaks yllättäen! Puolivuotias helsinkiläinen Oskar-poika etsi kotia omistajan allergian vuoksi Tori.fi:ssä. Pentu näytti kuvan perusteella niin supersuloiselta, että laitoin heti viestiä myyjälle töitteni lomasta. Myyjä soitti minulle tunnin sisällä ja sovimme että tulemme katsomaan kissaa samana iltapäivänä. Illalla kuuden aikaan Oskar muutti meille. Nopeaa toimintaa, vai mitä? Olimme ainakin itse ihan puulla päähän lyötyjä, että tuossako tuo nyt todella on!

oskar-istuu

Mörkö tuntui suorastaan ilahtuvan uudesta tulokkaasta, kun oli toipunut ensijärkytyksestä. Se esitteli Oskarille lempeimmät katseensa, silmäniskunsa ja kiepsahti moneen kertaan selälleen esittääksen, miten ystävällisin aikein tässä ollaan liikenteessä. Viime yön Oskar vietti yksin työhuoneessa, mutta koko aamun ja päivän se sai kulkea valvotusti ympäri asuntoa. Mörkö sitä kiinnostaa enemmän kuin mikään muu, joten eiköhän noista kahdesta ystäviä tule. Molempien hyväksymä hajurako on tällä hetkellä noin metrin verran.

oskar-poydanalla

Päätimme pitää kiinni rivakasta tahdista Oskarin kanssa ja käytin sen jo tänään eläinlääkärillä kastroinnin ja rokotuksen merkeissä. Oskar kotiutui eläinlääkäriltä tunti sitten ja on kaikin puolin kunnossa. Kovasti se haluaisi pois työnhuoneesta hengailemaan Mörren kanssa, mutta haluamme välttää turhia riskejä toistaiseksi.

Alkunsa Oskar on saanut persialaisen emonsa harharetkeltä. Emo oli päässyt karkuteille ja kohdannut salskean kissauroksen. Loppu on historiaa ja 7.12.2014 tämä puoliksi persialainen lumipallo putkahti maailmaan. Väriltään Oskar on vitivalkoinen, joten ne muodostavat Mörren kanssa mitä mainioimman Ebony and Ivory -parivaljakon.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin on hyvä päättää raportti!

 

About author

Piia

Piia on 35-vuotias hullu kissamummo, joka on sekaisin myös hevosista.

Lue myös nämä

/ You may check this items as well

poika-main

Eläinlääkärireissulla ja pitkästä aikaa ulkona

Mörre sai eilen kaverin ihan yks kaks yllättäen...

Read more
Eläinystäväni

Kissaihmisen tärppejä Eläinystäväni-messuille

Mörre sai eilen kaverin ihan yks kaks yllättäen...

Read more

Ääniraidallinen video vintiltä

Mörre sai eilen kaverin ihan yks kaks yllättäen...

Read more

There are 2 comments

 • Sandra says:

  Voi miten kauniin ja suloisen pikku ystävän Mörkö sai! <3 Yhteiselo vaikuttaa alkaneen tosi hyvin, joten eiköhän siellä kohta jo vaihdeta korvapesuja ja nukuta kerällä vierekkäin. 🙂 Onnittelut teille uudesta, söpöstä perheenjäsenestä! Kiva päästä tutustumaan Oskariin paremmin seuraavissa postauksissa. <3

  • Piia says:

   Kiitos, se on kyllä ihana pentu! Aika isokokoinen kissa siitä tulee, koivet on kuin jäniksellä 🙂 Mörkön kanssa ovat edelleen hyvissä väleissä, Mörkö tosin vähän pelkää pennun hyökkäysleikkejä. Tänään ne kuitenkin nukkuivat jo alle metrin päässä toisistaan eikä pientä murinaa ja suhinaa kummempaa ole ilmennyt. Uskoisin siis, että kaikki kyllä järjestyy!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.