Hiukset Kosmetiikka
Kokeiltua: Yes to Carrots -shampoo ja hoitoaine
September 17, 2012
0

Yes to Carrots -shampoo ja hoitoaine

Kirjoitin kesällä Aveda Abundance -shampoosta ja hoitoaineesta, jotka ovat muuten mainioita hiustenhoitotuotteita, mutta kova hinta riipaisi. Muutama viikko sitten bongasin Feel Unique -verkkokaupasta Yes to Carrots -nimisen tuotesarjan, joka lupaa yli 99% luonnollisista ainesosista koostuvan pesuelämyksen ja avun nuupahtaneille, kuivahtaneille hiuksille.

Tilasin putelit kotiin, otin ne käyttöön Avedan rinnalle ja totesin, että tökötti ajaa asiansa mainiosti. Tuoksu on mieto (ei tosin kovin porkkanamainen), hiukset tuntuvat pesun jälkeen pehmeiltä ja sekä shampoon että hoitoaineen koostumus on oikein miellyttävä. Ainoa huono puoli on se, ettei tuote pidä hiuksia kovin pitkään puhtaana. Normaalisti pärjäilen pari päivää ilman hiustenpesua, mutta Yes to Carrots -tuotteet edellyttävät päivittäisiä pesuja. Hiuslaatuni on kyllä sitä vasikannuolemaa mallia muutenkin, joten ongelma ei välttämättä koske muita.

Hinnaltaan Yes to Carrots on varsin kohtuullinen, koska n. 20 €:n satsauksella saa puolen litran pönikät shampoota ja hoitoainetta. Niillä pärjää niin monta kuukautta, että malttamattomimmat ehtivät jo kyllästyä. Ilahduttava yksityiskohta oli Leaping bunny -sertifikaatti, mikä takaa, ettei pupuja tai muitakaan nelijalkaisia ole satutettu tuotteen tai sen ainesosien valmistamisen myötä. Suosittelen lämpimästi!

Testiryhmän kommentit:
Mörkö: Mitä tämä pönikkä tekee portaikossa?
Sijoitusneiti Pirpana (aka Rölli): “Eihän tätä voi syödä.  Äkkiä keittiöön!”

 

About author

admin

Lue myös nämä

/ You may check this items as well

paul-mitchell-ja-yves-rocher-reparation

Kosmetiikkakuulumisia: suosikkishampoot

Kirjoitin kesällä Aveda Abundance -shampoosta ja...

Read more

Kosmetiikan syntilistan päivitys

Kirjoitin kesällä Aveda Abundance -shampoosta ja...

Read more

Testissä Herbatint, eläinkokeeton hiusväri

Kirjoitin kesällä Aveda Abundance -shampoosta ja...

Read more

There are 0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.