Hiukset Kosmetiikka
Kokeiltua: Kevin Murphy Angel.Wash ja Angel.Rinse
November 27, 2012
0

Kuva: sharmansays.blogspot.fi

Olen parin kuukauden ajan pessyt hiukseni Kevin Murphyn Angel -tuotteilla, jotka on tarkoitettu hentojen (lue: ohuiden) ja värjättyjen hiusten pesuun ja hoitoon. Shampoo ja hoitoaine ovat paitsi eläimillä testaamattomia, myös ainesosiltaan mahdollisimman puhtaita. Turhia silikoneja ja muita mömmöjä on vältetty ja pyritty korvaamaan ne luonnon omilla vastineilla.

Kevin Murphyn Angel-tuotteet jakavat käyttäjät kahteen leiriin: toiset ylistävät niitä maasta taivaisiin ja toiset haukkuvat. Oma mielipiteeni sijoittuu jonnekin siitä väliltä: ihan kivoja, mutten osta toiste. Angel-tuotesarjan shampoo ja hoitoaine ovat kelpo tököttejä ja hoitavat hommansa, mutta tuoksu on suorastaan tyrmäävä kaikessa imelyydessään. Poikaystävä kommentoi, että shampoon haju on aivan omituinen ja kaveri ihmetteli, miten pystyn atoopikkona edes käyttämään  jotain niin tymäkkää. Shampoo ei ole myöskään erityisen riittoisaa.

Yksi voittamaton ominaisuus Kevin Murphyn tuotteissa on: puteleiden muotoilu. Jos saisin Redkenin All Soft -shampoon Kevin Murphyn purkeissa eläimillä testaamattomana versiona, voisin lopettaa täydellisen shampoon metsästyksen ikuisiksi ajoiksi. Kanttiset pakkaukset ovat suorastaan syötävän söpöjä.

Loppuun vielä pakollinen eläinkoe, jonka suoritti tällä kertaa Ida:

Ida on pettynyt.

About author

admin

Lue myös nämä

/ You may check this items as well

paul-mitchell-ja-yves-rocher-reparation

Kosmetiikkakuulumisia: suosikkishampoot

Kuva: sharmansays.blogspot.fi Olen parin kuukauden...

Read more

Kosmetiikan syntilistan päivitys

Kuva: sharmansays.blogspot.fi Olen parin kuukauden...

Read more

Testissä Herbatint, eläinkokeeton hiusväri

Kuva: sharmansays.blogspot.fi Olen parin kuukauden...

Read more

There are 0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.