Kosmetiikka
Kokeiltua: Aveda Pure Abundance -shampoo ja hoitoaine
August 13, 2012
1
Aveda Pure Abundance & Macadamia Natural Oil Deep Repair Mask

Näillä on menty koko kesä ja hiukset ovat pysyneet takuttomina.

Ostin alkukesästä Look Fantastic -nettikaupasta Aveda Pure Abundance -shampoon ja hoitoaineen, koska innostuin tuotteen lupauksesta tuuheuttaa ja kosteuttaa hiuksia yhtä aikaa. Olen käyttänyt tuotetta nyt pari kuukautta ja pakko sanoa, että lupaus on pitänyt. Shampoo jättää hiukset ilmaviksi, mutta pehmeiksi ja hoitoaine on koostumukseltaan niin paksua ja hoitavaa, että tuntuu vähän hiusmaskilta.

Parasta shampoossa on sen kesäinen tuoksu, josta tulee mieleen niityt ja tuore ruoho. Aveda Pure Abundance onkin täydellinen kesäshampoo. Kerran viikossa olen käyttänyt Macadamia Natural Oil Deep Repair Mask -tehohoitoa hoitoaineen sijaan ja hiukset ovat olleet takuttomassa ja sileässä kunnossa koko kesän.

Aveda suosii tuotteissaan mahdollisimman luonnollisia ainesosia, joten parabeeneja ja sulfaatteja arastelevat voivat käyttää tuotteita jokseenkin huoletta. Ymmärtääkseni Avedan tuotteissa ei ole parabeeneja ollenkaan ja sulfaatit ovat mahdollisimman hellävaraisia. Lisätietoa löydät Avedan omilta sivuilta.

Suosittelen Aveda Pure Abundance -shampoota ja hoitoainetta lämpimästi, mutta kannattaa pitää silmällä tarjouksia. Tällä hetkellä Look Fantastic kaupittelee Pure Abundance -shampoota 18 eurolla / 250 ml pullo. Se on minusta vähän liikaa, kun kyseessä on kuitenkin vaan pesuaine. Toisaalta hintavien shampoiden kanssa voi toimia niin, että käyttää niitä ristiin edullisempien vaihtoehtojen kanssa. Silloin tuote kestää pidempään eikä hinta tunnu niin pahalta.

Idan tuoksutesti: Ida totesi shampoon vähemmän iljettäväksi kuin ihmisten käyttämät pesuaineet yleensä. Se päätti jatkaa kuitenkin turkkinsa huoltamista omalla kielellään.

About author

admin

Lue myös nämä

/ You may check this items as well

paul-mitchell-ja-yves-rocher-reparation

Kosmetiikkakuulumisia: suosikkishampoot

Ostin alkukesästä Look Fantastic -nettikaupasta ...

Read more

Kosmetiikan syntilistan päivitys

Ostin alkukesästä Look Fantastic -nettikaupasta ...

Read more

Testissä Herbatint, eläinkokeeton hiusväri

Ostin alkukesästä Look Fantastic -nettikaupasta ...

Read more

There is 1 comment

  • […] kesällä Aveda Abundance -shampoosta ja hoitoaineesta, jotka ovat muuten mainioita hiustenhoitotuotteita, mutta kova hinta riipaisi. Muutama viikko […]

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published.