Eläinystävät Kissat
Kissaherra Valtteri etsii kotia
June 25, 2012
0

Toim. huom. Viinilasi kuuluu hoitajalle, Valtteri on  raitis. 🙂

Pääkaupunkiseudun eläinsuojeluyhdistyksen toiminnassa mukana oleva työkaverini järjesti meille juhannuksen ajaksi kolmannen kissan. Kahdeksanvuotias Valtteri etsi majapaikkaa viikoksi kahden pitkäaikaisen sijoituskodin välissä. Valtteri on joutunut uuden kodin etsintään omistajansa heikentyneen terveydentilan takia. Kissaherra on etsinyt kotia noin kuukauden ajan.

Kahden tyttökissan omistajalle ensimmäinen yllätys oli kissan koko: Valtteri painaa varmaan yhtä paljon kuin Ida ja Mörkö yhteensä. Pieni koko ei tosin estänyt Idaa palauttamasta Valtteria paikalleen, kun ne ensimmäisen kerran kohtasivat. Idan kipakka luonne onkin yksi syy, minkä vuoksi Valtterista ei voi tulla meille kolmatta kissaa.

Luonteeltaan Valtteri on puhelias, oman arvonsa tunteva, rauhallinen ja ihmisten seurassa viihtyvä. Sillä on kuitenkin myös arka puolensa. Sylikissa Valtteri ei ole, mutta oma ihminen ja pitkäaikainen koti saisivat sen varmasti tulemaan ulos kuorestaan – jo viikon aikana säikystä kissapolosta on tullut mukavan oloinen, utelias herrasmies.

Tänään Valtteri jatkaa matkaa uuteen sijoituskotiinsa ja toivon kovasti, että sille löytyisi rakastava koti. Mikäli mukavaa kissaseuraa vailla, ota ihmeessä yhteyttä PK-Esyyn! Valtterin virallinen kodinetsintäsivu ja yhteystiedot löytyvät täältä: http://www.kodittomat.fi/kissat/valtteri .

About author

admin

Lue myös nämä

/ You may check this items as well

poika-main

Eläinlääkärireissulla ja pitkästä aikaa ulkona

Pääkaupunkiseudun eläinsuojeluyhdistyksen toimi...

Read more
Eläinystäväni

Kissaihmisen tärppejä Eläinystäväni-messuille

Pääkaupunkiseudun eläinsuojeluyhdistyksen toimi...

Read more
mita-mietit-ronja-salmi-maailmanloppu

Eläinharrastajan ympäristöahdistus

Pääkaupunkiseudun eläinsuojeluyhdistyksen toimi...

Read more

There are 0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.