Kosmetiikka
Ikuinen veska
September 23, 2013
0

michael-kors

Olen tuttujen asioiden ja rutiinien ystävä, ehkä jopa vähän kaavoihin kangistunut. Viimeisen kymmenen vuoden ajan olen ostanut noin kerran vuodessa keinonahkaisen, mustan käsilaukun arjen tarpeisiin. En kaipaa jännittäviä värejä, en juuri seuraa laukkutrendejä enkä sommittele laukkujani asuun sopivaksi. Musta, tilava perusveska on yksittäisiä juhlia lukuunottamatta kaikki, mitä tarvitsen. Ongelma on, että tarvitsen ainokaista laukkuani päivittäin eikä keinonahka kestä sellaista menoa.

Tänä vuonna päätin invesoida laukkuun, joka kestää vuosia, kenties ikuisesti. Ostin omakseni Michael Michael Korsin Saffiano Jet Set Top Zip toten (onpas sillä pitkä nimihirviö). Näin laukun Stockmannilla ja tiesin, että se olisi vastaus kaikkiin ongelmiini. Laukun taskussa olleessa lapussa luvataan, että laukku vain patinoituu ja kaunistuu käytön myötä sen sijaan, että murtuisi käsiin. Materiaali on niin jämäkkä, että tuollahan taklaisi vaikka rikollisia pimeillä kaduilla.

Laukkuun mahtuu paljon tavaraa, mutta mikä parasta, järkevään järjestykseen! Suosikkini on oma pieni remmi ja nipsutin avainnipulle. Avaimeni eivät laukun ostamisen jälkeen ole olleet kertaakaan hukassa, mikä on sinänsä jo saavutus. Koska myös kännykälle ja matkakortille löytyy järkevät sisätaskut, laukkuni on  nyt suorastaan pelottavan kurinalaisessa järjestyksessä. Pohjassa olevien tassujen ansiosta veska pysyy omin avuin pystyssä pöydällä tai lattialla, joten silläkään tavalla tavaraa ei voi valua ulos.

Michael Korsin ikuisia veskoja myydään mm. Stockmannilla ja vaihtelevasti nettikaupoissa, kuten Zalando ja Net a Porter. Käytettyjä versioita voi joskus löytää myös tori.fi:stä tai huuto.net:stä. Olihan tämä kalliimpi kuin muutaman kympin edeltäjänsä, mutta jos se kestää monta vuotta yhden sijaan, se on sen arvoinen.

Ikuisen veskan omistaja kiittää ja kuittaa!

Ps. Kuvat lainasin Zappos.com:sta. Se ei ole minulle tuttu nettikauppa, mutta sieltä löytyi tähän hätään parhaat kuvat: http://www.zappos.com/michael-michael-kors-jet-set-saffiano-top-zip-tote?zfcTest=fcl%3A3

About author

Piia

Piia on 35-vuotias hullu kissamummo, joka on sekaisin myös hevosista.

Lue myös nämä

/ You may check this items as well

paul-mitchell-ja-yves-rocher-reparation

Kosmetiikkakuulumisia: suosikkishampoot

Read more

Kosmetiikan syntilistan päivitys

Read more

Testissä Herbatint, eläinkokeeton hiusväri

Read more

There are 0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.