Kosmetiikka Uncategorized
Eläinkokeettoman löytöretkeilyn aarteita eli suosikkituotteeni
August 4, 2013
0

Hei taas, pitkästä aikaa! Kuluneet kuukaudet ovat vierähtäneet niin nopeasti, etten edes hoksannut blogitauon venähtäneen näin pitkäksi. Valitettavasti hoksaamiseen tarvittiin kertakaikkinen pysähtyminen elämässä, kirjoitan tätä nimittäin sairaalasta spontaanin ilmarinnan takia. Vaiva ei ole hengenvaarallinen, mutta inhottava ja sisältää sairaalassa makaamista vähän liiaksikin. No, mikäpä olisi parempi tapa saada muuta ajateltavaa ja tekemistä kuin blogin päivittäminen.

Rupesin noin vuosi sitten välttämään eläinkokeellista kosmetiikkaa ja tämän blogin perustin tueksi tutkimusmatkoilleni. Vuoden aikana olen tehnyt sekä loistavia löytöjä että joutunut tekemään kompromisseja. Käsitelläänpä ensin ne loistavat löydöt!

1. Ecover-pesuaineet

Kuva: http://homeandpantry.blogspot.fi/

Ykköspaikan kahmaisi niinkin arkinen juttu kuin kodinpesuaineet. Tämä on vaan ilahduttavan helppo tapa olla askelen lähempänä eläinystävällistä elämää! Sen sijaan, että nappaan kaupan hyllystä telkussa mainostettuja pesuaineita, otan näitä. Ecovereja on myynnissä ainakin Prismassa ja Sittarissa. Hinta on sama, pesutulos yhtä hyvä ja tuote Animalian suosittelema, ei siis taatusti eläimillä testattu.

2. Yes to Carrots -shampoo ja hoitoaine

Hiusten roiman lyhentämisen myötä Yes to Carrots -tuotteista tuli yksi suosikeistani. Koska shampoo ei ole överihajustettu, sitä käyttää myös avomieheni. Kohtuuhintaiset, isot pullot kestävät kuukausia jopa kahden ihmisen käytössä ja hoitoaine on on oikeasti hoitava. Ainoa hankaluus on ostaminen, olen löytänyt merkkiä vain Feel Unique -verkkokaupasta. Koska Feel Unique sijaitsee EU:n ulkopuolella, tullimaksujen kanssa pitää olla tarkkana. Ostosten hintaraja ei ylity, jos tilaat vain shampoon ja hoitoaineen, mutta muuta ei ostoskoriin voi klikata.

3. Kevin.Murphy Session.Spray -hiuslakka

Kuva: charmsupply.com

Moneen Kevin.Murphyn tuotteeseen olen pettynyt, mutta hiuslakka vastasi odotuksia. Se pitää hiukset jämäkästi paikoillaan ja kantaa ylpeänä kyljessään pupulogoa. Nettikaupoista lakkaa ei voi tilata ponnekaasun takia, mutta olen ostanut sitä Helsingin parturi-kampaamoliikkeistä. Kun lakka on loppunut ja olen tarvinnut tilapäisesti jotain tilalle, olen ostanut suomalaista XZ-lakkaa. Sen eettisyydestä en satavarma ole, mutta jos olen kaupan hyllyllä epävarma, valitsen aina suomalaisen vaihtoehdon.

 Yhteenveto

Kaiken kaikkiaan olen ilahtunut siitä, miten vähällä vaivalla kosmetiikkavarasto vaihtui eläinystävällisemmäksi. Meikkien ja joidenkin hiustuotteiden osalta olen joutunut taipumaan, mutta niistä avauden ensi kerralla lisää. Ensi kerran postauksessa on siis luvassa syntilista eli tuotteet, joista en ole voinut luopua, vaikka olisi ehkä pitänyt.

 

About author

admin

Lue myös nämä

/ You may check this items as well

Pika-arvonta: voita lippu Horse Fair -messuille Helsinkiin

Hei taas, pitkästä aikaa! Kuluneet kuukaudet ova...

Read more
paul-mitchell-ja-yves-rocher-reparation

Kosmetiikkakuulumisia: suosikkishampoot

Hei taas, pitkästä aikaa! Kuluneet kuukaudet ova...

Read more

Spontaani ilmarinta

Hei taas, pitkästä aikaa! Kuluneet kuukaudet ova...

Read more

There are 0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.