Kosmetiikka
Eläimillä testaamattomat tuotteet, joista en ole tykännyt
September 9, 2013
0

Suurimmaksi osaksi kokeilemani eläinkokeettomat tuotteet ovat olleet hyviä tai vähintään kelpoja, mutta pari ikävää yllätystä on osunut matkan varrelle. Laatu ei valitettavasti korreloi aina hinnan kanssa eivätkä ekoluomuorgaaniset rasvat välttämättä sovi kaikille. Seuraavia tuotteita en aio ostaa enää uudestaan, mutta ehkä ne sopivat jollekulle toiselle – olemme kaikki kuitenkin erilaisia. Jos sinulla on erilaisia kokemuksia alla olevista purnukoista, kerro ihmeessä kommenttiboksissa!

1. Pureology Pure Volume shampoo ja hoitoaine

pureology-pure-volume

Kuva: feelunique.com

Karvas, niin karvas pettymys! En ole kokeillut muita Pureologyn tuotteita, mutta ainakin tämä shampoo- ja hoitoaineyhdistelmä osoittautui ylihintaiseksi laatuunsa nähden. Tuoksu oli erittäin keinotekoinen ja voimakas. Shampoota sai lotrata hiuksiin hulvattomat määrät yhdellä kerralla ja vaahdottamiseen tarvittiin suorastaan raakaa voimaa. Pureologyn puolustukseksi on sanottava, että työläs vaahdottamisprosessi johtuu kuulemma sulfaatin puuttumisesta, mitä kaikki eivät halua päänahkaansa. Lopputulos oli kuitenkin tuuhea takkupesäke ja paha mieli. Tuote ei siis sopinut ainakaan tällaiselle hentohiuksille suomalaiselle, mutta ehkä jollekulle toiselle passaakin. Nykyisin Pureology on tietääkseni Lorealin omistuksessa, joten se siitä 100% eettisyydestäkin. En osta toiste.

 2. Akamuti Replenishing Rose Face Cream

Kuva: akamuti.co.uk

Liian vahva tuoksu on liian vahva tuoksu, vaikka olisi kuinka eteerinen. Kun hivelin tätä luonnonkosmetiikan klassikkoa kasvoilleni noin nuppineulan pään kokoisen nokareen verran, avomieheni kysyi nukkumaan mennessä, mikä on tuo kummallinen haju ja miksi naamani kiiltää. Aineen koostumus vaikutti ja näytti siltä kuin voita ja rypsiöljyä olisi sekoitettu keskenään. Varmasti luonnonmukaista, turvallista ja testaamatonta, mutta ei sopinut minulle ja jäi käyttämättä.  Akamutin muita tuotteita kokeilen kuitenkin mielelläni ja sormet syyhyävät kovasti  esimerkiksi kookosöljypurkin vuoksi.

3. Kevin Murphyn shampoo, hoitoaine, tuuheuttava voide ja erinäiset muut kokeilut

Näistä on tullut avauduttua aiemminkin, mutta samat säännöt pätevät kuin yllä mainituissa tuotteissa: hinta-laatusuhde ei ole oikein kohdallaan, tuoksu on omituinen useimmissa tuotteissa enkä huomannut esim. tuuheuttavan voiteen tuuheuttavan hiuksiani lainkaan. Pisteet Kevin Murphylle kuitenkin  hiuskiinteestä, joka on oikeasti ihan kelpo kamaa ja 100% eläinystävällistä!

About author

admin

Lue myös nämä

/ You may check this items as well

paul-mitchell-ja-yves-rocher-reparation

Kosmetiikkakuulumisia: suosikkishampoot

Suurimmaksi osaksi kokeilemani eläinkokeettomat t...

Read more

Kosmetiikan syntilistan päivitys

Suurimmaksi osaksi kokeilemani eläinkokeettomat t...

Read more

Testissä Herbatint, eläinkokeeton hiusväri

Suurimmaksi osaksi kokeilemani eläinkokeettomat t...

Read more

There are 0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.