Kengät
Andy by Beyond Skin -vegaanikorkkarit Missqasta
June 29, 2012
2

Näillä kengillä kelpaa marssia lempeämmän maailman puolesta.

Käväisin toukokuussa Helsinki Fashion Stock Sales -tapahtumassa, jossa oli televisiosta tutun Annabellan ja hänen sisarensa Violan luotsaama eettisen muodin verkkokauppa Missqa. Vaikken vegaani olekaan, suosin keinonahkaa oikean sijasta, mikä harmillisen usein tarkoittaa myös laadusta tinkimistä. Keinonahkaiset kengät ja laukut hajoavat usein jo parin käyttökerran jälkeen. Päätin kokeilla, löytyisikö Missqalta apua.

Liikkeessä yhdistyy kolme kerrassaan mainiota asiaa: muoti, laatu ja eettisyys. Kukapa meistä ei haluaisi näyttää kivalta ja samalla kuluttaa eettisesti? Olinkin tosi innoissani, kun pääsin tutustumaan Missqan valikoimaan paikan päällä. Sisarukset tunsivat tuotteet läpikotaisesti ja antoivat monia hyviä vinkkejä.  Kun lopulta kipitin pois messuilta, olallani heilui (eko)kassi, jonka sisällä odottelivat upouudet käärmekuvioiset korkkarit.

Beyond Skin -korkkarit ovat olleet todelliset hyvän olon kengät. Ne ovat äärimmäisen mukavat jalassa, näyttävät hyvältä ja kun kiskaisen ne jalkaani, omatuntokin tuntuu hymyilevän. Jos kenkiäni kommentoidaan tai niistä kysytään,  on kiva vastata, mistä ne on ostettu ja millainen ideologia niiden taustalla on. Kengät tuskin tekevät minusta Natalie Portmania, mutta hippusen eettisemmän kuluttajan ainakin!

Missqa-liikkeessä on nyt kesäale, joten käy ihmeessä hakemassa oma kenkäparisi:

Kuva: Missqa.com

 

 

 

About author

admin

There are 2 comments

  • […] ostin ne yhdet vegaaniset kengät ja jokin ajatusmaailmassa muljahti eri asentoon. Olin innoissani siitä, että olin tehnyt eettisen […]

  • […] tein taas hätäisiä johtopäätöksiä. Äsken huomasin, että Zalandon uumenista löytyy kosolti jo aiemmin hehkuttamiani  Beyond Skin -merkin kenkiä. Lesti sopii suomalaiseen jalkaan kuin nakutettu, joten merkkiä […]

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published.