Kissat
Ääniraidallinen video vintiltä
March 28, 2018
2

Kevät keikkuen tulevi, vaikka talvi pistää hanttiin kaikella voimallaan ja tätä kirjoittaessa ulkona pyryttää lunta. Lisääntynyt päivänvalo on saanut kissoihin eloa ja herättänyt sekä Pojassa että Mörressä kaipuun ulkomaailmaan. Olen päästänyt kissat parvekkeelle lämpiminä päivinä ja käynyt Mörren kanssa vintillä. Talvisin kissat viettävät päivänsä sisätiloissa eivätkä edes suostu lähtemään ulos, mutta muina vuodenaikoina sisällä kököttäminen tekee niistä mökkihöperöitä.

Kun viimeksi kävin Mörren kanssa vintillä, keksin, että voisin tehdä hurjasta seikkailustamme ääniraidallisen videon. Video yksinään olisi ollut aika tylsää seurailtavaa, joten päätin ohessa rupatella Mörrestä ja syistä, miksi ylipäänsä hiippailemme ullakolla öisin. Kaikkien mielestä se ei ole se idyllisin reippailun muoto, mutta hulluna kissamummona näen vintissä mahtavan aktivointipotentiaalin enkä kummitushuonetta. Olen esimerkiksi heitellyt Mörrelle palloa ja rakentanut esteradan vintin pyykinkuivaustilaan.

Jos pidätte tämäntyyppisistä ääniraidallisista videoista, niin kertokaa ihmeessä! Voin höpötellä tällaisia toistekin vaikkapa Pojan valjasreissuilta ulkosalla.

Vinttireissun jälkeen kelpaa taas kölliä kotosalla.

About author

Piia

Piia on 35-vuotias hullu kissamummo, joka on sekaisin myös hevosista.

Lue myös nämä

/ You may check this items as well

poika-main

Eläinlääkärireissulla ja pitkästä aikaa ulkona

Kevät keikkuen tulevi, vaikka talvi pistää hant...

Read more
Eläinystäväni

Kissaihmisen tärppejä Eläinystäväni-messuille

Kevät keikkuen tulevi, vaikka talvi pistää hant...

Read more
poika-nukkuu

Laiha Poika on pian pelkkä Poika

Kevät keikkuen tulevi, vaikka talvi pistää hant...

Read more

There are 2 comments

 • Tämän täytyi olla maailman söpöin ääniraidallinen video! 🙂 Ihanaa pörräilyä vintillä! Katsoin tämän hymyssä suin, joten näitä ehdottomasti lisää! Mörkö on reipas seikkailijapoika! ♥ Tällaisesta aktivoinnista Jujukin tykkäisi, mutta se raukka pääsee vain tutkimusmatkoille meidän isoon komeroon. No, parempi sekin kuin ei mitään – ja täytyy tässä pääsiäisen ratoksi askarrella vaikka jokin kiva pääsiäistemppurata.

  • Piia says:

   Heh, täytyypä joskus tehdä sitten vastaava Pojan ulkoilureissuista, kunhan lumet sulavat ja se ylipäänsä suostuu taas astumaan ulos. 😁

   Kuulostaa hauskalta tutkimuspaikalta tuo komero! Eipä Mörkökään päivittäin tai edes viikottain tuolla ullakolla käy, normaaliarjessa se saa virikkeensä ihan vaan kodin seinien sisäpuolelta ja on ihan tyytyväisen oloinen niinkin. 🙂

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.